Signeer ons gastenboek

Wij stellen uw feedback op prijs! zou u zo vriendelijk willen zijn ons gastenboek te signeren? Om te voorkomen dat er ongepaste berichten in het gastenboek worden geplaatst, monitoren wij de inhoud. Dat betekent dat het even kan duren voordat u bijdrage op de website zichtbaar is. Wij danken u alvast voor uw bijdrage.

gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Fatima Fatima uit Utrecht schreef op 7 juni 2014 om 20:54:
Beste catering, Heb jullie gisteren mee mogen maken en het eten was heerlijk. Dank jullie wel. Moge Allah jullie nog groter maken. Dank!!!!!
Esma Esma uit Utrecht schreef op 11 mei 2014 om 12:10:
Beste Diba! Als eerst wil ik je bedanken voor het omtoveren van de zaal met je mooie decoratie! Prachtig! Ik kon mijn ogen er niet van af houden. Goed werk geleverd. Het eten? Masha Allah. Heerlijk. Je hoorde tijdens het eten verschillende vrouwen zeggen dat het eten verrukkelijk was. Elhamdl! Ik bedank je voor al je geduld en je steun! Gair insha Allah!
U zuster in islam U zuster in islam schreef op 26 maart 2014 om 14:41:
Salam mo3aleikum ,

Beste Broeder,
En alle andere betrokkenen van diba-catering.

Ik heb mogen proeven van u eten, en dit is wat in mij opkwam, als ware een ingeving:

Wallahi eten dat zo smaakt dat is met de wil van Allaah zo tot stand gekomen, en eten dat zo voortreffelijk geslaagd is , is ook met de wil van allaah tot stand gekomen.

Allaah is de Schenker van het goede , en het is zeer zeker dat het goede in stand komt in u diensten en u eten . Ma sha allaah.

Ik heb duaa gedaan voor u en Allaah subhanahu wata3alaah gevraagd om meer Baraka te schenken in u Rizq.

Hamdollillaah , alle lof gaat uit naar Allaah, en het is zeer zeker dat er ghair in u en u mensen zit, want Allaah heeft u eten gezegend en het doen uitmunten in een smaak die ik van geen andere catering ooit heb mogen proeven.

U staat voor mij en vele anderen dus ook op nummer 1 in nederland qua catering!! , Ik raad ook een ieder aan om voor de beste te gaan. En omwille van allaah subhanahu wata3alaah raad ik al mijn broeders en zusters aan om Diba catering te nemen mochten jullie een catering in dienst willen nemen. Want zij zijn werkelijk de beste!

Ma sha allaah , woorden dekken de lading niet van wat u diensten en eten werkelijk inhoudt.

Ik vraag allaah subhanahu wata3alaah jullie te zegenen en jullie te behouden en ons allen te leiden naar Zijn tevredenheid, Muslimien zjami3ien.

Dank allaah beste diba-catering, want het is Allaah die jullie heeft doen uitmunten boven anderen!.

Salaam mo3aleikum.
U zuster in islam.
Stichting El Jatiem, het vergeten kind Stichting El Jatiem, het vergeten kind uit Bussum schreef op 13 maart 2014 om 13:47:
Beste Diba,
Barakallahoe fiek voor je geweldige sponsoring tijdens ons benefiet op 3 maart jongsleden in Hilversum. Het eten was heerlijk en de gasten hebben genoten.
Moge Allah jullie zegenen insha Allah.
Stichting El Jatiem
Roosje Roosje uit Utrecht schreef op 9 maart 2014 om 23:12:
Vandaag op een benefiet geweest van moskee El Fath, Diba deed hier de catering: In een woord, het was heerlijk. Alle gerechten waren een voor een heerlijk, echt super. Zeker een aanrader 🙂 Catering Diba, baraka Allaahu fiekom voor jullie sponsor, jullie hebben het echt goed gedaan, Moge Allaah jullie belonen.
Aziz Aziz uit Zeist schreef op 4 maart 2014 om 14:12:
26-09-2013 was een van de moeilijkste dagen in me leven. Mijn vader was met spoed opgenomen in de ziekenhuis, hij kreeg een herseninfarct en was in levensgevaar. Nu gaat het weer goed elhamdoelilah. Maar voor mij was het een grote klap ik zou 2 dagen daarna gaan trouwen. Had alles al geregeld, maar ik wou alles gaan afblazen.de dag erna ben ik naar diba gegaan en heb alles verteld en hij zei tegen mij blijf bij je familie of het nou doorgaat of niet we gaan het onderling netjes regelen!! Toen wist ik dat deze man gewoon een eerlijke ondernemer is met een goed hart ik hoefde dus niet alles alsnog te betalen alleen maar de kleine beetje inkopen die hij al had gedaan..! Elke andere cateraar zou je voor alles laten opdraaien!!

Die avond kon ik met mij vader praten en verzocht mij om alsnog te trouwen zonder zijn aanwezigheid
Dus ik belde diba weer en vertelde hem dat het wel doorging en hij zorgde ervoor dat alles op tijd klaar werd gelegd

28-09-2013
Een van de mooiste en gelukkigste dagen in me leven het was een mooie geslaagde dag elhamdoelilah oa het eten was lekker en iedereen had het erover. De service was geweldig er werd niet gierig gedaan over thee of koekjes, mensen kwamen naar me toe en complimenteerde mij over de catering. Goede personeel heel vriendelijk!

Ik ben allah swt altijd dankbaar voor deze dag en ook dank voor diba
Ik hoop dat je insallah zult slagen en nog vele harten gelukkig kan maken

Salaam aleikum
Aziz loukili
Akhamran Akhamran uit Amsterdam schreef op 18 januari 2014 om 16:56:
Beste Diba,

Familie akhamran wilt catering diba,
Erg bedanken voor een geslaagde avond,
Gastvrijheid eten was heerlijk warm en lekker van smaak.

Gr familie akhamran,
Hanane & Baghdad Hanane & Baghdad uit Utrecht schreef op 15 december 2013 om 12:03:
Op de mooiste dag in me leven wil ik graag me naasten bedanken en me vrienden die elke dag voor me klaar hebben gestaan. Ik heb me mooie dag kunnen vieren namens me kleine prinsesje Lina. Voor haar heb ik me handen uit me mouwen gestoken om een prachtige welkom feest voor haar te organiseren. Ik wil hierbij ook graag catering diba bedanken voor de prachtige decoratie en het heerlijke eten. Iedereen heeft genoten groetjes Hanane & Baghdad
Rabia ziani Rabia ziani uit utrecht schreef op 10 december 2013 om 11:37:
Beste familie Diba
Namens familie ziani wil ik jullie bedanken voor de mooie avond.
Ik wens je veel geluk voor de toekomst.
Groetjes AC
Nadia M Nadia M schreef op 21 november 2013 om 12:33:
Beste Diba en personeel,

Heel erg bedankt voor de onvergetelijke dag.
Jullie hebben je diensten echt waar gemaakt. Het vertrouwen zat vanaf de proefsessie al goed, vervolgens heb je op mijn hennadag gezorgd voor overheerlijke maaltijden en toen brak de grote dag aan en heb je weer een ware prestatie geleverd.

Alle gasten praten er op de dag van vandaag nog over en velen vroegen om je gegevens. (graag gedaan haha).
Er zulllen vast nog genoeg gelegenheden komen en daarvoor ben jij de enige op mijn lijst die ik zal bellen.

Shokran namens mij en mijn man 🙂
mohamed uit utrecht mohamed uit utrecht uit utrecht schreef op 14 november 2013 om 21:41:
Hierbij wil ik Diba catering bedanken Je hebt je belofte meer dan waar gemaakt.
Je hebt ons een onvergetelijke dag bezorgd. Het eten was super lekker de bediening was super vriendelijk en professioneel.
Diba catering is eerlijk, betrouwbaar en staat voor kwaliteit.
Bedankt voor je topservice.

Mohamed
ridouan.D ridouan.D uit Antwerpen schreef op 19 september 2013 om 09:39:
Salam Catering Diba,

op 13 September hebben wij mogen genieten van jou gerechten. Gerechten waar we geen woorden voor hebben. Zo lekker was het. De borden kwamen leeg terug van de gasten, waardoor we ze bijna niet meer hoefde schoon te maken.

Zet het goede werk voort.


Groeten uit Antwerpen
stichting El Jatiem, het vergeten kind stichting El Jatiem, het vergeten kind uit Bussum schreef op 17 september 2013 om 07:38:
Via dit bericht willen wij Diba Catering ontzettend bedanken voor haar sponsoring op onze Culturele Bazaar, waarvan de opbrengst naar de weeskinderen is gegaan.
De gerechten waren voortreffelijk, masha-Allah, een echte aanrader!
Moge Allah jullie catering succesvol maken!

Gr,
Stichting El Jatiem, het vergeten kind
Broeder in islam Broeder in islam uit holland schreef op 16 september 2013 om 12:49:
Asalaamoe alaaikoem,

Moge Allaah jou belonen en jou bedrijf laten groeien tot een grote succesvolle en gezegende onderneming. Dat al jou doelstellingen en ambities bereikt zullen worden insAllaah.

Ik ben van mening dat veel cateraars een voorbeeld kunnen nemen van jou niya en inzet. Jij denkt met de mensen mee dat is heel belangrijk en waardevol.
Samira en de rest van de famillie Samira en de rest van de famillie uit limburg schreef op 4 september 2013 om 01:12:
Ongeveer 6 maanden geleden begon ons contact met jou als cateraar voor onze grote dag.
24 augustus was het zo ver om je belofte en de afspraken na te komen. Wat je voor ons neer hebt gezet op tafel was ongelofelijk super macha-allah. Precies zo als je het altijd had uitgelegd ( echt een vak man ) Van de alle onze 400 gasten hadden we alleen maar complimenten.

Vanaf de eerste afspraak bij jou thuis kwam je al eerlijk, serieus en betrouwbaar over, hoe je uitleg had over je werkwijze was voor ons een opluchting. Koekjes pas 6 dagen voor de bruiloft maken, Bastila gevuld met verse garnalen geen diepvries alle deze dingen hebben we onthouden en gevolgd. Toen we aan het eten waren klonken je beloftes gewoon in onze oren. Alles klopte koekjes waren heerlijk vers,Bastila geen worden voor bij opscheppen viel de vis alle kanten op zo goed was die gevuld met vis.

Diba jongen ga zo door en mag allah swt van jou catering bedrijf een mega bedrijf maken.

Diba catering is zeker nr 1. Eerlijk, betrouwbaar, weet waar hij over praat en belooft alleen wat hij waar kan maken. Smaak en kwaliteit zeeeeeeer hoog. Boeken zonder twijfel!


Bedankt namens de hele familie.
Abkader Chrifi Chrifi Abkader Chrifi Chrifi uit Vleuten schreef op 19 juni 2013 om 11:49:
Wij hebben nu 2 keer met Diba Catering samengewerkt. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit-prijs verhouding van hun diensten.
Ook hebben we hun waardevolle adviezen in het voortraject als bijzonder en klantvriendelijk ervaren.

Abkader Chrifi
Le-Succes Avenue
Nadia Nadia uit Meppel schreef op 16 juni 2013 om 15:46:
Diba Catering staat echt voor kwaliteit. Ik heb de proefsessie bij hem gehad en het eten was ge-wel-dig. (tbarkellah). Wat mij is opgevallen aan Diba is dat hij voor ALLES een oplossing wil bedenken en met alle liefde met je mee denkt. Zijn klanten beschouwt hij als familie en dat is een zeer vertrouwd gevoel. Wie nog niet voor Diba heeft gekozen, die is eigenlijk al een beetje laat..maaar het is nooit TE laat.

Ik kan niet wachten tot 19 oktober, want dan gaat Diba zijn werk echt waarmaken op mijn trouwerij. In de tussentijd is het contact super en staat hij per direct voor mij en mijn familie klaar.
Oukacha Oukacha uit utrecht schreef op 11 juni 2013 om 09:23:
hierbij wil ik je vriendelijk bedanken voor de zeer goede service, en het zeer lekkere eten dat geserveerd is, je hebt de gasten een onvergeetbaare diner bezorgd iedereen zegt dat het eten echt super lekker was!! en kwalititatief zeer goed was! je hebt aan de hoge verwachting voldaan, wij weten bij wie we altijd moeten zijn voor wat evenementen dan ook ! nogmaals super bedankt voor alles en het klaar staan voor ons bij alles, shokran wasalaam aleikoem
Diba Catering Diba Catering uit Utrecht schreef op 3 juni 2013 om 00:05:
Beste Site Bezoekers,

Door dat de site op 26 mei online is gegaan kan het zijn dat er aantal reacties op dezelfde datum gezet worden of kort achter elkaar, op die dag heb ik mijn klanten op de hoogte gehouden over mijn site vandaar.

Ik bedank alle bezoekers voor het nemen van de tijd om een kijkje te nemen in onze keuken.

Vriendelijk Groet,
Diba
Leids Partycentrum Leids Partycentrum uit Leiden schreef op 1 juni 2013 om 17:38:
Beste team van Dibacatering,

Middels deze bericht willen wij onze complimenten uitspreken over jullie website.

Wij hebben jullie vaak mogen ontvangen bij ons als cateraar voor Marokkaanse bruiloften/feesten. Oprecht spreken wij onze tevredenheid uit over jullie service, klantvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit! Wij hebben achteraf veel complimenten en dank mogen ontvangen dat wij u hebben aangeraden.

Wij wensen jullie veel succes en graag tot volgende week.

Vriendelijke groet,
Leids Partycentrum